Welkom!

Welkom op de website van OnsOnderhoud Resedastraat. Via deze website houden wij u op de hoogte rondom de werkzaamheden.

InformatieBijeenkomst

Ons Doel, Ons Onderhoud en de KlankbordGroep zijn druk bezig geweest met het maken van de plannen. Wij vertellen u er graag over tijdens de InformatieBijeenkomst. Voor deze bijeenkomst heeft u ook een uitnodigingsbrief ontvangen in de brievenbus. Tijdens deze bijeenkomst hoort u dan precies om welke werkzaamheden het gaat. 

Wanneer: Donderdag 31 oktober 2019.
Er is een bijeenkomst ’s middags om 16:00 uur en ’s avonds om 19:00 uur. Het duurt ongeveer 1,5 uur. U kiest zelf welk tijdstip u het beste uitkomt.

Waar: Buurt Ontmoetingsplek (BOP), Herenstraat 61 in Leiden

Aanmelden
Laat ons via resedastraat@onsonderhoud.nl weten op welke bijeenkomst u aanwezig
bent. Vermeld hierbij ook uw adresgegevens en geef aan met hoeveel personen u komt.

Een week na de InformatieBijeenkomst brengen wij de BewonersMap huis aan huis langs. In de BewonersMap kunt u alle informatie rustig nalezen 

Informatie & NieuwBrieven

In het menu aan de rechterkant van deze website vindt u verder alle paginas met informatie die voor u als bewoner of omwonende belangrijk zijn. Dit zijn onder andere NieuwsBrieven waarin wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen van de werkzaamheden. 

Ook kunt u hier de complextekeningen vinden van het project gebied waar uw woning zich in bevindt. 

Vragen?

Heeft u vragen over het project? Neem dan gerust contact op met Simone Oomen. Simone staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en zij is bereikbaar per:

E-mail: resedastraat@onsonderhoud.nl
Telefoon: 070 – 783 0507

Samen met Ons Doel kijkt OnsOnderhoud uit naar een mooi project, zodat u straks heerlijk kunt wonen in uw vernieuwde woning.

Met vriendelijke groet,

Simone Oomen
Ons Onderhoud