In april ontving u NieuwsBrief 1 waarin Ons Onderhoud zich voorstelde. Ons Onderhoud is hard bezig met het voorbereiden van OnderhoudsWerkzaamheden en Energiebesparende Maatregelen voor uw woning. Hierover houden wij u graag op de hoogte. In deze NieuwsBrief 2 informeren wij u over de uitgevoerde (binnen)inspecties en de InformatieBijeenkomst.

Planning

Inspecties
Een tijdje geleden is de binnenzijde van uw woning geïnspecteerd. Deze inspectie geeft ons een beter beeld van uw woning. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking! De uitkomst van deze inspecties nemen wij mee in de plannen.

Flora & fauna
In NieuwsBrief 1 vertelden wij u dat er een inspecteur af en toe door de wijk liep voor een flora- en fauna onderzoek. Tijdens dit onderzoek zijn er geen beschermde diersoorten aangetroffen. Dit betekent dat we bij het maken van de planning van de werkzaamheden geen rekening hoeven te houden met eventuele broedperiodes van deze dieren.

Bat

Klankbordgroep

De afgelopen periode waren er een aantal KlankbordGroepbijeenkomsten. De KlankbordGroepleden hebben meegedacht over de plannen, de uitstraling van de woningen en hoe wij het beste rekening kunnen houden met uw wensen.

Informatiebijeenkomt

De voorbereiding van de plannen duurt iets langer dan verwacht. Zodra de plannen klaar zijn, moet Ons Doel een besluit nemen of zij hiermee akkoord gaan. Wij verwachten dit besluit eind augustus. Wanneer Ons Doel haar akkoord heeft gegeven, organiseren wij in oktober een InformatieBijeenkomst. Op deze bijeenkomst vertellen wij u over het plan dat wij hebben om uw woning te verbeteren. U ontvangt hiervoor in september een aparte uitnodiging.

Vragen?

Heeft u na het lezen van deze NieuwsBrief vragen? Neem dan contact met ons op via resedastraat@onsonderhoud.nl, of via het telefoonnummer 070 783 0507. Samen gaan wij aan de slag voor een betere woning; meer comfort én met een lagere energierekening.

Fijne zomer!

Met vriendelijke groet,

Simone Oomen & Bregje Janssen
Ons Onderhoud