Corona virus: bericht

Bericht #2 - 22 april 2020

Doordat de maatregelen vanuit het RIVM rondom het Coronavirus zijn verlengd, blijft dit gevolgen hebben voor onze projecten. Hieronder leest u wat dit betekent voor uw woning.

Rodes
Vanaf 6 april hebben wij de inspecties weer opgestart. De bewoners waar nog geen inspectie heeft plaatsgevonden hebben van ons een brief ontvangen. Bewoners hadden zelf de keuze of zij wel of niet wilden dat er een inspectie plaatsvond. De inspecties die wij niet hebben kunnen doen, stellen wij uit totdat de maatregelen versoepelen.

Nieuw Groenhoven
Vandaag (22 april) en morgen (23 april) vinden de Vraag & Antwoord-uren telefonisch plaats. In uw BewonersMap of op deze website onder ‘Nieuw Groenhoven – Nieuws’ ziet u wanneer u ons kunt bereiken. Komt dit moment niet uit? Bel ons gerust op een ander moment. 

Als de 70% akkoord wordt behaald starten de UitvoerdersGesprekken en werkzaamheden in mei en juni. Wij houden ons tijdens deze contactmomenten aan de Coronamaatregelen zoals u hieronder op de afbeelding ziet. Heeft u vragen over deze maatregelen? Neem gerust contact met ons op.

Resedastraat
De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM hebben op dit moment geen gevolgen voor dit project.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden van het project Nieuw Groenhoven leest u hieronder de Coronamaatregelen die wij nemen.

Bericht #1 - 16 maart 2020

Rodes
Alle afspraken voor de asbest- en technische inspecties vanaf 16 maart t/m 6 april gaan niet door.

In verband met de ontwikkelingen en maatregelen vanuit het RIVM rondom het Coronavirus stellen wij deze inspecties tijdelijk uit. Alle afspraken vanaf 16 maart t/m 6 april die u heeft met Ons Onderhoud gaan niet door.

Nieuwe afspraak/planning
Zodra het weer mogelijk is om afspraken te maken nemen wij contact met u op. Tot die tijd volgen wij nauwlettend de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Wij houden u op de hoogte.

De uitbraak van het Coronavirus en de maatregelen vanuit het RIVM hebben op dit moment nog geen gevolgen voor de projecten Reseda en Nieuw Groenhoven.

Vragen?

Heeft u vragen over de maatregelen vanuit het RIVM vanwege het Corona-virus of een andere vraag? Bel of mail ons gerust! 

Rodes:
Telefoon: 070 – 783 0509 / E-mail:  rodes@onsonderhoud.nl

Nieuw Groenhoven:
Telefoon: 070 – 783 05 08 / E-mail: nieuwgroenhoven@onsonderhoud.nl 

Resedastraat:
Telefoon: 070 – 783 05 07 / E-mail: resedastraat@onsonderhoud.nl