In gesprek met…

Na het afronden van de werkzaamheden aan blok 4 hebben wij een van de bewoners gevraagd om haar ervaringen met ons te delen over Bouwstroom 1. 

Lees hieronder het volledige interview met mevrouw. 

Hoe heeft u zich voorbereid op de werkzaamheden?

Daniël is vooraf langs geweest: hij nam alle tijd om goed uit te leggen wat er ging gebeuren en mijn vragen te beantwoorden. Dankzij de AfsprakenKaart wist ik goed voor wat en wanneer de werklieden bij mij binnen moesten zijn. Zo heb ik me in de dagen ervoor goed kunnen voorbereiden door mijn spullen af te dekken en ruimte vrij te maken.

Hoe heeft u de werkzaamheden in de eerste dagen ervaren?

Hoewel ik wist wat er ging gebeuren vond ik het plaatsen van de kozijnen toch intensief. 3 dagen lang liepen de werklieden heen en weer door de woning. Ik had wel de pech dat er door de planning een weekend tussen zat. Om ervoor te zorgen dat er toch wat lichtinval aan de voorkant van de woning bleef, hebben de werklieden toen gelukkig besloten om één raam onafgedekt te laten. Na het afronden van deze werkzaamheden werd het rustiger.

Wat vond u van de werklieden die in uw woning werkten?

Ze waren heel aardig en vriendelijk! Ze werkten hard en met de jonge knullen kon ik gezellig babbelen. De werklieden waren beleefd en legden duidelijk uit wat ze gingen doen.

En nu dat ze klaar zijn… wat vindt u van de aanpassingen?

Ik ben blij dat de nieuwe ramen zo goed isoleren! Vroeger tochtte het heel erg, voornamelijk aan de voorkant bij een zuidwestenwind. Nu voel ik niets meer. In het ontwerp vond ik het eerst jammer dat de raamindeling anders werd, maar ik begrijp nu wat de voordelen zijn: de ramen kunnen nu open en tijdens de zomer kun je het dus laten doortochten. De voordeur is niet helemaal mijn smaak, maar over smaak valt natuurlijk niet te twisten. De mechanische ventilatie is nieuw voor mij, daar moet ik wel erg aan wennen. Gelukkig krijgen wij hierover later verdere informatie tijdens de Comfort & BespaarBijeenkomst!

Niet alleen voor deze bewoonster, maar voor iedereen in het project is de Comfort & Bespaar Bijeenkomst straks een leuke en informatieve afsluiter van de werkzaamheden! Binnenkort ontvangt u allen een uitnodiging van ons voor deze bijeenkomst. 

Heeft u vragen over de werkzaamheden in uw woning? Bel dan naar Ons Onderhoud!