Nieuw Groenhoven

Welkom!

Welkom op de website van Ons Onderhoud Nieuw Groenhoven.
Via deze website houden wij u op de hoogte rondom de werkzaamheden.

SpreekUur

Elke woensdagochtend tussen 10:30 – 12:00 uur zijn wij op de Oranjegracht 199 aanwezig voor een SpreekUur. U kunt tijdens dit SpreekUUr afdekfolie komen halen, een kopje koffie drinken en al uw vragen aan ons stellen.

Uiteraard houden wij rekening met de Corona maatregelen van het RIVM. Als u om die reden gezondheidsklachten heeft, dan vragen wij u om te bellen of te mailen met uw vragen. 

Informatie & NieuwsBrieven

In het menu aan de rechterkant van deze website vindt u alle paginas met informatie die voor u als bewoner of omwonende belangrijk zijn. Dit zijn onder andere NieuwsBrieven waarin wij u regelmatig op de hoogte houden van de vorderingen van de werkzaamheden. 

Ook kunt u op de afbeeldingen hieronder klikken om ze te vergroten. Zo kunt u rustig alle NieuwsBrieven weer terug lezen.

Ook kunt u hier de complextekeningen vinden van het project gebied waar uw woning zich in bevindt.

NieuwsBrief 1
NieuwsBrief 2
NieuwsBrief 3
NieuwsBrief 4
NieuwsBrief 5
NieuwsBrief 6

Vragen?

Heeft u vragen over het project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en zijn bereikbaar per:

E-mail: nieuwgroenhoven@onsonderhoud.nl
Telefoon: 070 – 783 0508

Samen met Ons Doel kijkt Ons Onderhoud uit naar een mooi project, zodat u straks heerlijk kunt wonen in uw vernieuwde woning.

Met vriendelijke groet,

Ons Onderhoud