Proefwoning

In Nieuwsbrief 6 bedankten wij u al voor het behalen van het 70% akkoord. Dit betekent dat de werkzaamheden van het project doorgaan!

Om ons voor te bereiden op de werkzaamheden die in 2021 plaatsvinden, maken wij eerst een proefwoning. De bewoners van de Resedastraat 33 hebben hun woning hiervoor beschikbaar gesteld!

Hiervoor gaan wij de komende 3 weken werkzaamheden bij hen uitvoeren.

Wat gaan we doen?

Wij vervangen de kozijnen, plaatsen het glas en voeren dakwerkzaamheden bij deze woning als eerste uit. Door de uitvoering van de werkzaamheden in de proefwoning hopen we een goed beeld krijgen hoe wij de werkzaamheden bij alle andere woningen het beste kunnen uitvoeren.

Steiger
Als voorbereiding op de werkzaamheden wordt vrijdag 25 september alvast een steiger opgebouwd aan de voorgevel van de proefwoning. De steiger staat er voor de veiligheid van de werklieden tijdens de werkzaamheden. De bewoners kunnen natuurlijk nog gewoon naar binnen en naar buiten lopen.

Directe buren van Resedastraat 33

De directe buren in de Resedastraat kunnen de komende tijd wat meer aan- en afvoer van verkeer in de buurt zien. Ook ziet u de komende tijd wat meer mensen in de Resedastraat werken.

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact op met Tessa van Duijvenbode via resedastraat@onsonderhoud.nl of via 070 783 0507.