Veelgestelde vragen

Wij hebben een aantal veelgestelde vragen voor u op een rij gezet. 

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via resedastraat@onsonderhoud.nl

Resedastraat

Ja, dat kan. Tijdens het UitvoerdersGesprek bespreekt de uitvoerder met u wat er verplaatst moet worden en hoe wij hierbij kunnen helpen. 

We weten dat sommige kamers klein zijn en dat daarom 1,5 meter vrijhouden erg veel is. De uitvoerder komt ongeveer twee weken voor de start van de werkzaamheden bij u langs voor een UitvoerdersGesprek. De uitvoerder loopt dan een rondje met u door de woning. Hij geeft hierbij aan hoeveel ruimte wij precies nodig hebben voor het uitvoeren van de werkzaamheden. En welke spullen daarvoor weggehaald moeten worden. 

Nee, u mag straks geen kattenluik in de voor- en/of achterdeur maken.

Ja, dat kan. Wij plaatsen bij alle bewoners een aansluiting voor elektrisch koken in de meterkast. Daarnaast bieden wij aan om gratis een aansluiting naar uw keuken te maken. Wij brengen dan een loze leiding van uw meterkast naar de keuken. Dit doen wij zoveel mogelijk onder uw vloer door. U mag dus zelf kiezen of u dit wilt en kunt dit uiterlijk 31 januari 2020 aan ons doorgeven. Let op: de kosten voor een nieuwe kookplaat en een nieuwe pannenset zijn voor u.

Ja, dit kan. Als u er ook een wil kopen, dan is Pelgrim een merk dat dit soort fornuizen verkoopt. U kunt een kijkje nemen op hun website via: www.pelgrim.nl/categorie/fornuizen.

Eén van de twee te openen ramen wordt een draaikiepraam. Het andere raam kan alleen in de draaistand opengezet worden. 

Nee, het raam voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Het raam moet eerst dicht voordat het in de draaistand gezet kan worden.