Werkzaamheden buiten de woningen in januari

Begin 2021 starten wij met de werkzaamheden in de wijk.  In januari voeren wij een aantal voorbereidende werkzaamheden uit aan de buitenzijde van de woningen. Alle bewoners ontvangen daar op 23 december ook een brief over.

In dit bericht leest u welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren, wat u kunt verwachten en hoe u zich kunt voorbereiden.

Herstellen van de lage tuinmuren

Vanaf 11 januari starten wij met het herstellen de lage tuinmuren aan de voorzijde van de woningen op de Pieter de la Courtstraat en de Resedastraat.  Wij herstellen het voegwerk en waar nodig vervangen wij stenen. Voor het uitvoeren van de werkzaamheden maken wij geen afspraak. U hoeft hiervoor dan ook niet thuis te blijven.

Uw voorbereiding

Om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren vragen wij u de ruimte rondom de tuinmuren vrij te maken. Denk hierbij aan het tijdelijk verplaatsen van bloempotten, tuinmeubels of fietsen. Groeien er planten op of naast uw tuinmuur? Dan vragen wij u deze weg te halen of te snoeien totdat de muur zichtbaar is. 

Stutten van de tussenmuren van de voordeur

Grenst uw voordeur aan de voordeur van uw buren? Om ervoor te zorgen dat de tussenmuur van de voordeuren netjes op zijn plaats blijft tijdens de kozijnwerkzaamheden, zorgen wij voor een tijdelijke ondersteuning. Dit noemen wij stutten.

Wat kunt u verwachten?

Wij stutten het muurtje tussen de voordeuren door op een aantal plekken een klein anker in de muur te plaatsen. De werkzaamheden duren ongeveer een uur en kunnen voor wat geluidsoverlast zorgen. De werkzaamheden voeren wij uit vanaf de buitenzijde van uw woning. U hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

Wie kunt u verwachten?

Bovenstaande werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Wallcare. Het logo van Wallcare ziet u hieronder. U herkent de werklieden aan hun bedrijfskleding. Natuurlijk mag u hen altijd vragen om legitimatie.
LET OP: Wallcare werkt alleen in de buitenlucht. De werklieden dragen daarom geen mondkapje tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Heeft u vragen?

U kunt altijd uitvoerder Daniël aanspreken in de Uitvoerderswoning op de Lindestraat 26. Of neem contact met ons op via telefoonnummer 070 783 0507 of e-mail adres resedastraat@onsonderhoud.nl.