Werkzaamheden in Nieuw Groenhoven

Ons Onderhoud voert namens Ons Doel werkzaamheden uit bij 189 woningen in het centrum van Leiden. Deze woningen zijn verdeeld over 5 blokken in de wijk Nieuw Groenhoven. De eerste werkzaamheden zijn afgerond in 2022. De overige geplande werkzaamheden starten, als alles doorgaat, in de loop van 2024 en worden dan afgerond in 2026.

Overlast

Wij kunnen helaas niet werken zonder overlast te veroorzaken voor sommige omwonenden. Wat kunnen jullie straks verwachten?

  • Inrichten van de bouwplaats – Er komt straks één vaste bouwplaats op het Waardkerkplein. Daarbij komt er een kleine bouwplaats die per blok verplaatst.
  • Geluidsoverlast  – Op werkdagen werken wij tussen 07:00 en 17:00 uur.
  • Laden en lossen – Als een vrachtwagen bouwmaterialen moet laden en lossen, kan het voorkomen dat je even moet wachten voor je verder kan naar je bestemming.
  • Parkeerplekken – Door de werkzaamheden zijn er tijdelijk minder parkeerplekken beschikbaar. Dit proberen wij zoveel mogelijk te beperken.


Laat het ons weten!

Zie je iets geks tijdens de werkzaamheden en maak je je zorgen over de veiligheid van de buurt? Laat het ons weten via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Zo zorgen we er samen voor dat alles veilig wordt uitgevoerd.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de plannen? Hou deze website in de gaten voor aankomende NieuwsBrieven.

Contact

Voor meer vragen, neem contact met ons op via ons telefoonnummer 070 – 783 05 22 of stuur een e-mail naar nieuwgroenhoven@onsonderhoud.nl.

Contact

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.