Veelgestelde vragen

Vul de AkkoordVerklaring volledig in en stop deze in de antwoordenvelop. Plak de envelop dicht. Geef de envelop af tijdens de Vraag & Antwoord-uren of de InleverMomenten. Of doe de Akkoord-Verklaring in de zwarte brievenbus bij Oranjegracht 199. Je kunt de envelop ook kosteloos op de post doen.

We geven jullie graag snel duidelijkheid over het al dan niet doorgaan van de werkzaamheden. Daarom hebben we gekozen voor 24 maart als inleverdatum voor de AkkoordVerklaring.

Dit doet je door een handtekening in het vakje van de keuze te zetten:

Vul ook jouw gegevens en motivatie in en lever de AkkoordVerklaring bij ons in vóór de inleverdatum.

Dan wordt dit automatisch geteld als een nee-stem. Het is van belang dat elke bewoner een stem uitbrengt om de werkzaamheden door te laten gaan óf te weten waar aanpassing nodig is.

We vragen jouw stem voor de Renovatiewerkzaamheden beschreven in de BewonersMap. Je tekent niet voor de werkzaamheden die misschien in een latere fase worden aangepakt, bijvoorbeeld het hekwerk bij de ingangen.

Stel jouw vraag

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op of stel jouw vraag hieronder. Wij beantwoorden  de vraag graag!

Contact

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.