Deze periode informeren wij jullie over de Renovatie en Onderhoudsplannen voor alle woningen in Nieuw Groenhoven. In deze NieuwsBrief hebben we de veelgestelde vragen voor je verzameld die zijn gesteld tijdens de InformatieBijeenkomsten. Op onze website www.onsonderhoud.nl/veelgestelde-vragen staan deze vragen mét antwoorden ook. Die pagina blijven we steeds bijwerken.
Bekijk hier de PowerPoint presentatie terug van de InformatieBijeenkomsten.
Maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 februari ben je van harte welkom bij een van de zes InformatieBijeenkomsten over de Renovatieplannen!
Vandaag hebben alle bewoners van Nieuw Groenhoven een uitgebreide InformatieFolder ontvangen. Wat kun je de komende periode van ons verwachten?
De eerste sneeuw is inmiddels gevallen en de feestdagen komen dichterbij, tijd voor het laatste nieuws! In deze NieuwsBrief vertellen wij jullie meer over de ProefStrang, onze bereikbaarheid tijdens de kerstvakantie en blikken we vooruit naar 2024.
Na een lange periode van veel geduld, is het tijd om binnenkort nieuwe stappen te maken. In deze NieuwsBrief lezen jullie over de ontwikkelingen van de laatste tijd en nemen we jullie mee in wat er de komende periode gaat gebeuren. Zo vertellen we jullie over de start van de ProefStrang, het testen van de AfsprakenKaart en hoe de planning er nu uitziet voor het project Nieuw Groenhoven Fase 2.
In deze NieuwsBrief geven wij jullie een update over de plannen voor jullie woningen.
De eerste mijlpaal is bereikt! Eind september zijn de laatste werkzaamheden aan de verwarmingsinstallaties uitgevoerd en is dus Fase 1 afgerond. Voor de één zijn deze werkzaamheden echt pas net afgerond en voor de ander is het alweer lang geleden: toch blikken we terug op Fase 1 en kijken we vooruit naar Fase 2. Daarnaast leggen we in deze NieuwsBrief meer uit over Fase 3.
In deze NieuwsBrief vertellen we wat de voorlopige plannen zijn en welke vragen er werden gesteld tijdens de twee informatiemomenten. In deze NieuwsBrief staan alleen de vragen met antwoorden die voor iedereen interessant zijn.
Het is lente! In deze 11e NieuwsBrief vertellen wij u over de voortgang van het project. Onder de frisse voorjaarszon is Ons Onderhoud weer gestart met werkzaamheden bij blok 2 en 3. Verder informeren we u over elektrisch koken, de werkzaamheden van Fase 2, de inloopavond georganiseerd door de BewonersCommissie, ProefWoningen en het SpreekUur.
In deze NieuwsBrief leest u meer over de resultaten van het woonwensenonderzoek.
In deze NieuwsBrief leest u meer over de resultaten van het woonwensenonderzoek.
In deze NieuwsBrief leest u meer over de resultaten van het woonwensenonderzoek.
In deze NieuwsBrief leest u meer over de resultaten van het woonwensenonderzoek.
In deze NieuwsBrief leest u meer over de resultaten van het woonwensenonderzoek.
In deze NieuwsBrief leest u een update van de werkzaamheden, nemen we afscheid van Tessa en stellen we u voor aan een nieuwe bewonersbegeleider van Ons Onderhoud: Damaris. Daarnaast leest u meer over geluidsmetingen, vergoedingen, het teruglopen van meterstanden, elektrisch koken en het woonwensen-onderzoek van fase 2. Tot slot vragen we u om uw mening over de werkzaamheden met ons te delen!
In deze eerste NieuwsBrief van 2021 informeren wij u graag over de start werkzaamheden, de UitvoerdersGesprekken, het gebruik van een RustWoning, over Liander & elektrisch koken, een foutje in de brief van Liander en over het team Ons Onderhoud.
In deze NieuwsBrief informeren wij u over de voortgang van de werkzaamheden en hoe wij de overlast voor u kunnen beperken.
Het einde van de bouwvakvakantie is in zicht en wij maken ons klaar voor het vervolg van de werkzaamheden.
In deze NieuwsBrief leest u meer over het tellen van de AkkoordVerklaringen en uitleg over asbestinventarisatie.
Door vertraging in het proces brengen wij de BewonersMap iets later dan verwacht. In deze NieuwsBrief vertellen wij onder andere meer over de online InformatieBijeenkomst en de telefonische Vraag & Antwoord-uren.
In deze NieuwsBrief vertellen wij u graag hoe de komende tijd eruit gaat zien.
In deze tweede NieuwsBrief vertellen wij u graag meer over de inspecties van de afgelopen periode en de planning voor het komende jaar.
Graag stellen wij Ons Onderhoud aan u voor. Lees alles over deze samenwerking en de geplande werkzaamheden in deze eerste NieuwsBrief!