De werkzaamheden in verschillende fases

 

De werkzaamheden bij Nieuw Groenhoven voeren we in 3 fases uit.

  1. Fase 1: vervangen van de verwarmingsinstallaties en vervangen van de boiler voor een warmte-unit. Dit is afgerond in september 2022.
  2. Fase 2: Renovatie- en OnderhoudsWerkzaamheden aan de woningen. Hiervoor hebben we eerst voldoende akkoord nodig van de bewoners. Maandag 26, dinsdag 27 en woensdag 28 februari organiseren we de InformatieBijeenkomsten en 11, 12, 13, 14 en 15 maart Vraag & Antwoord-uren om de Renovatieplannen met iedereen te delen. Hier leest u meer over in de InformatieFolder die u begin februari in de brievenbus heeft ontvangen.
  3. Fase 3: Leefbaarheid van de hofjes. Voor deze fase zijn we vanaf september 2022 samen met de bewoners aan de slag gegaan om de leefomgeving prettig(er) te maken. De uitkomsten hiervan zijn gedeeld in NieuwsBrief 10, welke terug te lezen zijn op deze website. Op dit moment wordt uitgezocht wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verbetering van de leefomgeving.


Spreekuur

 

Het wekelijkse spreekuur in de proefwoning is tijdelijk gestopt omdat Fase 1 is afgerond. Als de werkzaamheden van Fase 2 beginnen, dan gaat het spreekuur weer van start. Dit delen wij mee via de NieuwsBrief en een bericht op de website.

Contact

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.