Veelgestelde vragen

Nee, zonwerend glas is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Vroeger kwam het voor dat het zonwerend glas daglicht tegenhield waardoor het in de woning donkerder werd. Nu is dat gelukkig niet meer zo.

Nee, hier blijft het kozijn van hout. We herstellen het kozijn waar nodig van houtrot en daarna schilderen we het kozijn. De
draaiende delen in het kozijn vervangen we voor nieuwe draaiende delen van hout. Al het glas vervangen we voor HR++.

Nee, in de loggia’s vervangen we het houten kozijn niet. We herstellen het kozijn waar nodig van houtrot en daarna schilderen we het kozijn. Ook vervangen we de deur en draaiende delen voor een nieuwe deur en draaiende delen van hout. Al het glas vervangen we voor HR++.

Alleen bij de adressen met een loggia blijft het klepraam boven de loggiadeur behouden. Wel vervangen we het glas in het klepraam als er nu nog geen HR++ in zit.

Stel jouw vraag

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op of stel jouw vraag hieronder. Wij beantwoorden  de vraag graag!

Contact

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.