Veelgestelde vragen

De werklieden werken voorzichtig, toch is er altijd kans op schade. Is er onvoorziene schade ontstaan door de werkzaamheden? Meld de schade dan bij ons. Om schade te voorkomen verwachten wij wel voorbereidingen van jullie. Het is verstandig om losse waardevolle spullen tijdens de werkzaamheden op te bergen en meubelstukken en kleden af te dekken met afdekfolie om schade te voorkomen. Om misverstanden te voorkomen adviseren wij om kwetsbare en/of
waardevolle spullen op de foto vast te leggen.

Bij verschillende werkzaamheden gaan wij in de gevel boren. Het boren van een gat in de
gevel gaat snel, want we boren in de voeg. Het boren hoor je steeds voor een korte periode. De overlast is minder erg dan tijdens Fase 1, voor Fase 2 hoeven namelijk we niet door muren in de woning heen te boren.

In de BewonersMap staat bij alle werkzaamheden of je stofoverlast kunt verwachten. We beperken de overlast zoveel mogelijk. Bij het boren gebruiken we bijvoorbeeld hulpmiddelen om stof direct op te zuigen.

Nee, binnen de bouw is het nog niet standaard om met volledig natuurlijke materialen te isoleren. Het isolatiemateriaal
dat wij in de spouwmuur gebruiken is gemaakt van glaswolvlokken

Ja, alle schuurdeuren worden geverfd. Heb je een schuur die onder een woning ligt? Dan wordt ook het plafond van de schuur geïsoleerd met isolatieplaten.

Stel jouw vraag

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op of stel jouw vraag hieronder. Wij beantwoorden  de vraag graag!

Contact

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Barbara zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur

Even niet bereikbaar? Laat dan een berichtje achter bij één van de collega’s of via de voicemail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.